Hoofdmenu
Bezoekers

 296990 Bezoekers

 1 Bezoeker online

Giant Taartvluchten op Urk 2017 Nieuwsbrief 1

Sportvrienden,
 
Het seizoen is net een kleine paar weken oud. Toch zijn wij al weer bezig met het organiseren van vluchten aan het einde van het seizoen, nl de taartvluchten.
 
Voor de 12e keer op rij worden deze speciale vluchten op Urk voor u georganiseerd.
 
We krijgen al weer vragen uit verschillende richtingen over verschillende zaken. Dit betekent dat de taartvluchten koorts niet alleen bij ons leeft maar ook bij u en dat doet ons heel goed.
 
Alle vragen en opmerkingen of suggesties zijn van harte welkom !!


Giant.jpg


Algemeen


Na een fantastisch seizoen 2016 hopen we in 2017 uiteraard weer op een flink aantal duiven.
 
Wij proberen elk jaar weer een fantastisch prijzenpakket te regelen, maar het prijzenpakket is ook een beetje afhankelijk van het aantal duiven. Hoe hoger de inleg hoe mooier de prijzen.
 
Daarnaast helpt het als we veel sponsors kunnen vinden. Ook u bent van harte welkom. Wij doen ons uiterste best om u in de kijker te zetten bij vele duizenden duivenliefhebbers. Onze website wordt heel goed bezocht !!!

 
Het programma voor 2017 ziet er als volgt uit:


30-09 Duiven
07-10 Boxtel
14-10 Roosendaal
21-10 Den Helder, Roodeschool en Roosendaal/Duffel
 
Voor het laatste weekend proberen we of het mogelijk is om een lossingsvergunning te krijgen voor Duffel, mocht dit niet lukken dan staat Roosendaal op het programma.
NB bij oostenwind wijken wij uit naar een Oostelijk gelegen losplaats, dit ter bescherming van de late jongen.
 
De grote feestavond met de prijsuitreiking van alle kampioenschappen is op zaterdagavond 21 oktober op Urk. 


Noordwolde, Balk, Zwaagwesteinde, Zuidhorn en PV Hoogeveen


Na een succesvolle samenwerking in 2016 zullen wij ook dit jaar weer samenwerken met Noordwolde, Zwaagwesteinde, Balk en Zuidhorn. Verder een speciaal welkom voor PV Hoogeveen welke vereniging ook inkorfdependance wil worden voor de taartvluchten.
 
Het idee leeft om de punten voor de kampioenschappen te laten behalen in 3 districten, dit om ligging en wind geen grote invloed te laten spelen. Nader bericht daarover volgt.
 
Wij willen iedereen in sector 4 het op deze manier nog eenvoudiger maken om deel te nemen aan deze speciale vluchten. Een groter gebied van deelname geeft met name de jonge duiven en taartjongen een mooiere kans om meer ervaring op te doen.

 
Late Jongen


Een speciale plek tijdens de taartvluchten is ingeruimd voor de late jongen.
 
Het doet ons heel goed dat we hele goede berichten krijgen over de prestaties van late jongen opgeleid tijdens de taartvluchten. Vaak lijkt het of later geboren jongen zich beter ontwikkelen. Ze worden in hun geboorte jaar ook heel natuurlijk gehouden, zonder verduisteren en bijlichten. Opnieuw is het mogelijk om deel te nemen met uw eigen ringen. De kosten voor het inschrijven van een taartring is € 2,00. Met deze ring kan een taartjong gratis deelnemen aan alle vier vluchten. Wij, als commissie, willen dit jaar wat strenger zijn in de controle op late jongen voor de competitie. Daarom willen wij de volgende regels afspreken:

  • Ringen kunnen getoond worden vanaf 19 mei 2017, bij de onderstaande adressen. Van te voren schrijft u al uw ringnummers duidelijk op een lijst en vergeet daarbij niet om uw lidnummer te vermelden.

Bij de volgende adressen kunt u uw ringen en/of duiven tonen. Gaarne van te voren uitsluitend per mail vragen wanneer en waar u op bezoek kunt komen:
 

 
Zodra wij uw opgave hebben ontvangen dient u het totaal bedrag over te maken aan PV Flevoland, Urk,
IBAN NL30 RABO 0146 4669 93 met vermelding van uw lidnummer.


Hoofdsponsor


Voor 2017 zal Giant Bicycles uit Lelystad wederom als hoofdsponsor optreden voor de Taartvluchten.
Wij zijn onze hoofdsponsor dankbaar voor de in ons gestelde vertrouwen.


Giant.jpg
 

 
Sponsors

  
Wij, als commissie, proberen weer een uitgebreid sponsorpakket aan prijzen bij elkaar te krijgen, zodat zoveel mogelijk mensen een prijs kunnen winnen. Wilt u ook sponsor worden van de taartvluchten neem dan contact op met Louw van den Berg (06-13879133)
 
Voor het goede doelen willen wij ook een bonnenverkoop organiseren. Bent u een goed spelende liefhebber die graag onze doelstellingen wil ondersteunen, meldt u dan aan voor de bonnenverkoop via taartvluchten@gmail.com.
 
Stel al uw vragen over de taartvluchten via e-mail aan taartvluchten@gmail.com .  
 
Verder zullen alle nieuwtjes weer zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden op onze website www.taartvluchten.nl
In de volgende nieuwsbrief zullen wij weer aandacht besteden aan allerlei zaken rondom de taartvluchten, zoals de goede doelen en een tipje van de sluier rondom de te winnen prijzen.

Lossing vroeger.jpg


Creatie datum: 04/05/2014 : 00:11
Laatste wijziging: 26/10/2014 : 10:41
Categorie: Hoofdmenu - Archief 2017
Pagina gelezen 2799 keren


Optie is niet beschikbaar. Klik de Vorige [back] knop van de browser.