de website van de Najaarsklassiekers op Urk.

[en]  Welkom  Nieuws  Downloads  Links 
De Koeriers Bedum (Onderdendam)

De postduivenvereniging De Koeriers te Bedum, gevestigd in Onderdendam, heten wij van harte welkom in de najaarsklassiekers familie. Als opvolger van Zuidhorn, is dit nu het inkorfcentrum van de afdeling 10 en verwachten een heel prettige samenwerking.

Adres lokaal:

het clubhuis is vlak voor het clubhuis van de voetbalvereniging Onderdendam aan een zijstraatje van de Achterweg te Onderdendam. 
Het straatje is tegenover Achterweg 23, in het straatje is wel wat parkeergelegenheid.

Inkorfltijden: De ophaaltijd eerste vlucht is 20.45 uur, andere vluchten 20.15 uur

Contactpersoon: Kees Visscher, agnesduifje@hotmail.com tel. 06-57418615

Constateersystemen: Unikon, Atis. Voor andere constateersystemen geldt dat de inkorfantenne moet worden meegebracht inclusief de kennis om dat systeem te kunnen bedienen

Op de eerste inkorfavond een kopie entlijst afleveren bij het inkorflokaal. Vrahctduiven kunnen dit jaar zo ingekorfd worden.. 

In verband met de controleprotocollen dient u uiterlijk woensdagavond 20.00 uur, voor de wedvlucht van zaterdag, door te geven hoeveel duiven u wilt spelen, of u wilt klokken (de eerste keer ook even het systeem doorgeven), uw lidnummer, uw naam, uw woonplaats, uw telefoonnummer en uw voorkeurstijd van inkorven (zie ophaaltijden bij inkorflokaal min 20 minuten voor het klaar maken van de manden).  Zie de mailadressen achter het inkorflokaal waar u wilt inkorven.


Creatie datum: 26/08/2020 : 13:27
Laatste wijziging: 26/08/2020 : 13:27
Categorie: Archief 2018
Pagina gelezen 1369 keren
Boven

freeguppy.org © 2004-2017 More info ...